0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mierhaba,Nihayet, en azından bir SDR alıcı ile sunucuyu kullanıma açtım. Halihazırda RSP1a SDR alıcısı takılı. Daha sonra amatör bantlar için ayrı ayrı RTL SDR ekleyeceğim.Malum, tek SDR alıcı olması halinde siz örneğin HF dinleme yaparken bir başkası gelip VHF'e bakayım derse, onun dediği oluyor. Erken gelen değil, sonra gelen belirliyor frekansı.Ama tek bir SDR'ın içinde olunursa internet bant genişliği ve bilgisayarın işlemcisine bağlı olarak teorik olarak sınırsız. Ancak ben 10 kullanıcı ile sınırladım.Sinyalim ulaşıyor mu diye deneme yapmak için illa röleyi mandallamak da gerekmeyecek. Alıcının frekansını ayarlayın, telsizinizin çıkışını ayarlayın ve benim QTH'as ulaşıp ulaşamadığınızı giörürsünüz.Server adresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBence not edin.Tek sıkıtlama, ben "çalışırken" kapatmak durumundayım. Belki başka bir anten daha monte ederim. Bakalım.İyi dinlemeler,TA2OM
Elinize emeğinize sağlık hocam. Konya'dan gönderdiğimiz sinyaller Ankara'ya ulaşacak mı test edelim inşaallah...TAMZC 73...
Aktif anten bölücü vs de temin ettim. Ama hepsi bu.
Başlatan TA3V
Başlatan Birkan
Başlatan TA2OM - 3C3CA
Başlatan TA1AZE