Sonra da memleket niye gelişmiyor..Sonra da kızarsınız bana.
Türkiye'nin ilk ve tek online SDR radyosu dedim Ki bunu da ben yaptım., bana maşallah diye yapmadım. Zaten tek başıma yapmadım.
Sizin mahallede bol bol QRM var sanırım ağa baba istasyonların KiloWattlık içi boş, kanun ve yönetmeliklere aykırı geyikleri dolu konuşmalarından dolayı.
Türkiye'nin ilk ve tek online SDR radyosu dediğim şey, dün başlamadı yayına. Twitter'dan ve QRZ'den de duyurusu yapıldı.
"Elin Adamı" teşekkür edip, dinleyeceğim der. Biz niye diyelim değil mi?
Radyo bir aydır yayında.
Ve ne vakit ki Forum'da duyurusunu yaptım,..
İçimize sinmiş, kötülük halini almış kimi duygular harakete geçti.
Niye ya?
Zararı ne size?
Hemen servere yüklenip, kilitmeye çalışyıldı.
Bir aydır tıkır tıkır işleyen ve yurtdışındaki kullanıcıların istediği zaman bağlanabildiği, Türkiye'de ise Twitter'dan görenlerin bağlanabildiği server,
tam da Türkiye "Radyo Amatörleri" Forumunda duyurulduğu gün devre dışı bırakılmak isteniyor.
İçinizdeki kötülükten arınmayı deneyin.
Bizim de bir eksiğimiz kapandı deyin, hiç bir şey demiyorsanız.
Siz de kurun.
Edirne'nin, Bursa'nın, Kütahya'nın, Rize'nin, Malatya'nın, Urfa'nın, Mersin'in ve uzun lafın kısası her ilimizin, her ilçemizin ve hatta her köyümüzde online SDR olsun.
Koca haritada bakıldığında, ülkemizde tek bir istasyon yokmuş gibi olmasın.
Bizim ondan, bundan, şundan eksiğimiz ne?
Ama sanırım, ondan, bundan, şundan fazla kıskançlığımız var.
Tam da Türkiye "Radyo Amatörleri" Forumunda duyurusunu yaptığım gün serverin başına gelenler..
Oysa bir aydır tıkır tıkır çalışıyordu.
Merak etmeyin yine yayında..
Serveri devreye sokmak bir komut satıra bakar, ama bazılarımızın içindeki kötülüğü silmek...o zor be ağam.
Kızsanız da bana zor be dostum.,Onu sen kendin yapacçaksın.
İyi haftasonları !
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=6888.0