0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence Bu siteyle alakası yok Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap web sitesinde güvenlik ihlali mevcut, Tüm amatör telsizcilerin çağrı işareti ve telefon kodu ve bu yüzden herkesin verilerine açıkca ulaşabiliyor olmaları normal bu siteye erişimin acilen engellenmesi ve sadece üye olunan personel tarafından görülmesi daha uygundur. Yoksa tüm amatör telsizciler mağduriyet yaşayacaktır.
Değerli arkadaşlar,Bu siteden olma imkanı yok. SSL ile şifreleme yapılıyor (yani bunun için para ödüyoruz). sayfanın en altında sol tarafta görürsünüz.Böyle bir durum olsa tüm üyelere gelir. Bu sitede elenmiş hali ile 3900 üye var. Hadi bunun 3000 tanesi yanlış telefon numarası vermiş olsun 900 üyenin bilgilerinde sızıntı olsa burası yıkılır.Son dönem sınavı kazanan arkadaşlar sadece bu sıkıntıyı yaşıyor yani son iki aydır. 2008 yılından bu yana ilk defa böyle konular açılıyor.(araştırın görün) Sadece çağrı işaretiniz, ad soyad google tarafından görüntülenebilir. Ne yapalım bunları da yazmayalım mı? Bu konu ile ilgili ilk mesaj yazıldığında ben yinede kayıt olurken yazmış olduğunuz telefon numarası bölümünü tüm datayı kaldırdım. Yani artık onlar da görünmüyorHoş kaldırmasam da sadece bu sitede 1 kişi yani ben görebiliyordum Aynı hobiye gönül vermiş kişiler olarak, 11 yıldır birbirimize yardımcı olalım diye sitemizi ayakta tutmak için tırmalıyoruz, üstüne site için cepten para ödüyoruz "bu siteden verilerin kullanıldığını düşünüyorum" diye bir mesaj okuyoruz.Üyeliğini iptal etmek isteyen var ise lütfen bana mesaj atsın ben gerekeni yaparım.
Yücel Bey,Böyle bir şey olsa dahi ben kasti bir durum olduğu inancı içinde değildim-değilim, yalnızca elimdeki veriler sonucunda "ben böyle düşünüyorum" şeklinde fikrimi paylaşıyordum. Belki bir güvenlik açığı da olabileceğini düşündüm, yanlış anlaşıldığım için üzgünüm. Tabii ki kimseyi zan altında bırakma amacı içinde değilim. Zaten gördüğüm kadarıyla benim bu teorim çürütülmüş görünüyor, ismini en başından beri tümüyle kayıt etmemiş olan arkadaş da aynı mesajı aldığını söylemiş. Tüm emekleriniz için şahsen teşekkür ediyorum size.Esenlikler dilerim,
Başlatan TA2ILC
Başlatan TA2ANA
Başlatan TA1ISW
Başlatan noyan
Başlatan TA1KLU