0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzerine konusmaya bile degmez bence Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSekilcilik diyoruz buna.. Sadece bu hobi ozelinde degil, bu kisilerin hayatinda da sekilciligin onemli bir yeri oldugunu dusunuyorum. Hobi namina birsey yapacak altyapi olmayinca , bari oyle goruneyim diye dusunuyorlar sanirim
Bence siteye üye olacak arkadaşların önce uğraması gerektiği konular olmalı.. Ondan sonra bu topiğe okudum anladım diye yazı yazdırılıp diğer bölümlerle erişimi sağlanmalı.. (Konuyu açan arkadaş, sana değil bu mesajım sakın yanlış anlama beni.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap)TN2HOM merhaba aramıza hoşgeldiniz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapDilimizde tüy bitti.. Yani sorduğunuz sorulara daha ne desem bilemedim.. Hocam sen onu boşver vallahi bak, lehim yaparken neye dikkat ederim, Kablo kaybını nasıl azaltırım, kabloyu nasıl ekranlarım, atmosferik gürültüyü nasıl en aza çekerim........ Ve buna benzer sorularla senin açtığın konudan bizde bir şekilde nimetlenir, hem yeni bir bilgi daha ediniriz. Belki bilmediğimiz bambaşka bir teknik paylaşacak birileri..
Zaten amac biraz o. Kendilerini bir hobiden cok bir kurum personeliymis gibi gosterme gayreti.belki biraz daha adam yerine koyulabilir miyiz dusuncesi muhtemelen..Birakin insanlar sizi bilginiz ile adam yerine koysun.İkinci sorunuz icin ise, Kullandiginiz telsiz marka modeli nedir?Cin mali telsizlerden biri ise muhtemelen yan frekans baskilama cok saglikli olmadigindan enterferans aliyor olabilirsiniz.
Çok teşekkürler tabiki yanlış anlamadım estağfurullah sizlerin düşüncelerinizi merak ettiğim için açtım zaten.Son paragrafınıza ise ben elektrik elektronik teknisyeniyim 😂😂Olabildiğince mesleğime ilgiliyim ama tabi bilmediğimiz çok şey var herşeye rağmen 😂
Bu başlığı gördükten sonra kendi kendime benim hangi elbiseyi giymem lazım budurmda diye kinaye olarak içimden geçirdim. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapFotoğrafçı değilim ama çektiğim fotoğraflar işyerinde mutlaka dergi, tv biyerlerde yayımlanır.Kendi çapında dj lik çalışmalarım var ki o da sadece evde.Yeni başladığım amatör teslzicilik konuları var.Afad gönüllüsüyümee benim şimdi bi kıyafet giymek istediğimde nasıl giyinmem gerekir. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapİşin özünü yukarıda yazan arkadaşlar olmuş. İnsanı insan kıyafet değildir.
Rozetler, kıyafetler, telsiz elimde muhabbetleri falan filan...............Kimse de dememiş ki şu kabloyu şuraya nasıl lehimlerim..... kendim nasıl anten yapabilirim....... nasıl toplanıp bir ayara gelip bir şeyler yaparız... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapTelsiz elimde muhabbeti yapmak için belge alacaksanız hiç uğraşmayın. PMR cihaz alın sonra istediğiniz gibi dolaşın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBu arada ben de yeni amatörüm, bilgim az ama egzotik şeyler peşinde değilim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba,bence yeni ve eski amatörler gerçekten bu işin hobi olduğunu unutuyor. Hobinin herkesin kendi hoşuna giden birşeyi yapması değil mi? Peki o halde neden karşımızdakini eleştiriyoruz? Ben teknik kısımdan hoşlanmıyor olabilirim, ama hoşlanmadığım için teknik bilgisi olan amatörler tarafından neden yadırganayım? Tam terside olabilir.Yoruma açık bu yazdıklarım ama gene de insan bir düşünmeli, herkes herkesin ya da başkasının sevmesini beklediği hobileri yapmamalı bence. Yapacaksa hobilikten de çıkıyor.. Sevgiler73
Başlatan TA3ATA
Başlatan TA3BQ
Başlatan TA2AWV
Başlatan TA2NL
Başlatan TA1RA