0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarına cevap vereyim, diğer kısımları arkadaşlar tamamlar.Evet belge için yeniden ücret yatırmak gerekiyor. 75TL (öğrenciyseniz ve sınav dönemi öğrenci belgenizi kuruma gönderdiyseniz 37,5TL) yatırıp dekontu alıyorsunuz, fotokopi ya da aslını belgelerinizi yollarken göndermenizde fayda var.Çağrı işareti de tamamen şansa kalmış, istekte bulunup alan da var alamayan da istekte bulunmayıp tam istediğini alan da var rastgele alan da... Okuduklarımdan çıkardığım sistem isim/soyisim il/ilçeye göre otomatik 3 haneli çağrı işareti atıyor.
Bir yandan da telsizleri araştırıyorum almak için.Bir tane el telsizi bir tane de odamda(atölye gibi) prize takılı bir telsiz olmasını isterim.Biraz araştırdım. SWL var Cp halk yayını diyor. Onları çözmeye çalışıyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBu ne demek şimdi? Satışı durdurulmuş ve güvensilik nedeniyle toplatılacakmış ? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Baofeng yerine wouxun'a bakın fiyat performans olarak daha iyi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Tekrardan selamlar.Baofeng UV 82 modelini almayı düşünüyorum.Fakat şöyle bir sorunsalın içinde kaldım.Aliexpressde bazı UV82 lerde"8W" yazarken diğerlerinde "5W" yazıyor.Yani bu cihazın 8W sürümü mevcut mudur gerçekten? Yoksa fake mi ?Şu videoda adam hem 5 hem de 8w modelini test ediyor.8w olanda mandalın altına basınca 5w üstüne basınca 8w çıkış alıyor. Pek anlamadım.
Merhaba,Güncel kural ve yönetmeliğe göre el cihazlarında kullanabileceğiniz maksimum çıkış 5W'dır. 8W'lık bir cihazın Türkiye'de kullanımı yasaktır, yurtdışından temin etseniz dahi gümrükte yüksek ihtimalle takılacaktır. Kurallar dahilinde olan cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim.73!
O zaman UV82 5w olanı tercih etmeliyim, anladım teşekküler cevap için.Bu arada çağrı işareti çok güzelmiş OHM. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap73
Başlatan Hkn
Başlatan TA1IER
Başlatan OfficalTY
Başlatan TA1AKN
Başlatan pacaris