0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evrakları 4 Kasımda PTT ile gönderdim. 5 Kasımda teslim oldu. 11 Kasımda yani dün de belgemin çıktığını gördüm. Ek olarak; Çağrı işareti talep dilekçemi dikkate almamışlar.
Çağrı işareti Talep Dilekçesi derken kastettiğiniz özel bir çağrı kodu talep ettiniz sanırım. Onun için 5 senelik amatör olduğunuz da çağrı kodunuzun son ekini 2 haneye indirebiliyorsunuz. 10 senelik Amatör telsizci olduğunuzda ise son ekinizi 1 haneli bir kod talep edebiliyorsunuz diye biliyorum. Konu hakkında tecrübesi olanlar bilgiyi teyit edebilirler.
Arkadaşlar selam. Biraz önce konuştum ve daha çok bekleriz diye düşünüyorum. Yaklaşık 2600 kişi kazanmış sınavı ve sanırım az bir personelle bu kadar kişinin bilgisini işlemeye çalışıyorlar. Telefonlardan yılmışlar . Aramamız işleri yavaşlatıyormuş. Eski tartışmalara dönmek istemem ama konuştuğum kişi kart da gönderileceğini söyledi. Maalesef iki personelle konuştum ve ikisi de bende işlerin çokkkk yavaş yürüdüğü izlenimini bıraktı
Thebadseeds yani ferhat bey, adabınızı bozmayın ve lisanınıza dikkat edin. Bütün mesajları takip ediyorum. Adamları arama sebebim gerekli idi , sizden izin alacak değilim. Kartın gecikeceğini hepimiz biliyoruz. Siz 2600kişinin hak kazandığını biliyor muydunuz?
2600 kişinin hak kazandığını bilmiyordum, bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5MHN
Başlatan TA5KNH