0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar tam çözemedim ama ben vakıfbanka gittiğimde 2 tane tahakkuk görünüyor dedi, yani 2 adet 60TL ödeme. Sanırım ilk başvuru kabul edilmemişti o da görünüyordu sonra baktık birisi bugün sabah 10'da girilmiş görünüyor dedi benim onay da sabah 10da aradım kabul edildi. Bende vakıfbank'a sabah 10dakini ödedim. İlk başta vakıfbanka tc kimlik ile ödeme yapabilirsiniz diye yazıyordu. Şuan başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor. Sizlerde de durum bu şekilde mi oldu?
sınav harcını ödedim. kıyı emniyetine herhangi bir evrak bırakmamız gerekiyor mu
Merhabalar,kimler giriyor bakalım 2019/2 dönemi sınavına ? Sayı alalım..73
istanbuldan +1 ben varım. KEGM sorularına ve sitedeki cevaplara çalışmak yeterli oluyor mu acaba?birde A VE B sınavına girmek için başvurdum MORS SINAVI var mı yoksa artık uygulanmıyor mu ??
Selamlar herkese İstanbul'dan +1Herkes sorulara çalışın yeterli demiş, ama bu işi hakkıyla öğrenmek için cemiyetlerin, derneklerin açtığı kurslarla ilgili TRAC Kadıköy ile görüştüm eğitim yok dediler. Gelirseniz yardımcı oluruz dediler sadece. Bu durum biraz üzdü açıkçası Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapA/B olarak başvurdum, morstan soru gelir dediler. Örnek olarak nasıl soru gelir morstan hatırlayan var mı ?
Merhaba arkadaşlar ben de 2019/2 dönem için Tekirdağ dan başvurumu yaptım c sınıfı belge için sınava gireceğim. Şimdilik c sınıfı işimi görür diye düşündüm ilerleyen zamanlarda gerekli olursa diğer sınıflara yüksetlme yaparım. Sınav giriş belgerini e devlet üzerinden mi cıkartıyorum link olarak verebilirmisiniz?
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5MHN
Başlatan TA5KNH