0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, ara dönem olarak belgem bugün ulaştı. TA6AEG olarak mutlu sona ulaştık. Darısı sizlerin başına inş...
Merhaba,Talihsizlikler silsilesi olmuş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap gene de adınıza sevindim. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim.73
Gözünüz aydın hocam, darısı başımıza Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
O kadar belge belge diye konuştuk ettik, korktuğum şey başıma geldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Adres olarak beyan ettiğim yerden farklı şehirdeyim ve belge ilgili PTT şubesinde. Arkadaşlara ulaşıp aldırmaya çalışıyorum bakalım ne olur. Bu arada istediğim çağrı işareti vardı ama o hala pasif durumda, demek ki başka birşey vermişler.
Geçmiş olsun, arkadasınız teslim alır yollar size. Ben de istediğim işareti yollamıştım ama AEG vermişler. Olsun hoşuma gitti ,marka olmuşuz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Benim çağrı işaretim de belli oldu nihayet Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap TA7NTA olmuş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Belgelerim 5 Temmuz da teslim olmuştu Kıyı Emniyeti'ne.
Bugün KEGM'den aradılar ve belgemi gönderdiklerini fakat iade olduğunu söylediler. Başına gelen var mı? Neden olabilir?
Merhaba,KEGM e bildirmiş olduğunuz teslimat adresinizde size ulaşamamışlardır ya da PTT çalışanı adresinize gelmeye üşenmiş, adreste yok diye not düşmüştür.
Peki adreste bulamadıklarında şubeden alamıyor muyum?
Merhaba,bildiğim kadarıyla bir sure şube bekletiyor, ardından geri gönderiyor. KEGM ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır.73
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5KEA
Başlatan TA2OM - 3C3CA
Başlatan TA3V