0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KEGM sitesinde sınav sonucu sorgulama kısmında 2019 ara dönem için sorgulama yaptığımda hata veriyor fakat sınav durumu sorgulama kısmında A sınıfı belge kazandınız diyor. Başka bu sorunla karşılaşan var mı?
Merhaba,Doğrudur bu sorun bir önceki dönemde de vardı. E-devlet üzerinden puanınızı görebilirsiniz. 73
Artık 2 harfli çağrı işareti vermiyorlar mı?
1.dönemde 60 gün bekleyerek aldığım C belgemi , ara dönemde kazanmış oldugum A sınıfı için 20 temmuz da tekrar gönderdim. Bugün çağrı işaretimi kontrol ettim pasif duruma düşmüş. Umarım yakın zamanda yeni belge gelir.
Merhaba,Güzel haber hayırlı olmasını dilerim. Çağrı işaretiniz pasif duruma düşmüş ise belgeniz hazır durumda olduğunu düşebilirsiniz.73
Arkadaşlar merhabalar,Az önce görüştüm amatör telsizcilik birimi ile, evraklar hazırmış (genel konuştu hatta hepsi bu hafta postalanacak dedi) ancak benim sabıka kaydı evrağımı bulamamışlar (nasılsa artık) ve beni 2 defa aramışlar (bu kısımda şaibeli Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ) ben arayınca ortaya çıktı. Hemen mail atın sabıka kaydınızı e-devletten alıp dedi, attım tekrar teyit içinde aradım, geldi dedi, lisansınızı ilk posta ile gönderiyor olacağız dedi. Ne yazık ki çağrı işareti talebinde geç kalmışız anlaşıldığı kadarı ile, çünkü çağrı işaretleri belirlendi dedi. Söylemiyorlarda.Yani demem odur ki siz de bir arayıp teyit edin, eksik evrak vs. falan olmasın. Anladığım kadarı ile bu hafta kargoya (PTT) verilecekler.Lisansımda yolda olduğuna göre artık bende yazabilirim, 73'ler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5KEA
Başlatan TA2OM - 3C3CA
Başlatan TA3V