0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Az önce telefon görüşmesi yaptım, halen gelmemesi normal midir diye. Sıkıntı yok halen gönderimlerimiz devam ediyor, sabredeceksiniz dediler.
Bizi unuttular heralde bu hafta son dediler fakat hâlâ gelmedi galiba bir kaç hafta böyle olacak.
Belgem sonunda geldi yaklaşık 65 günlük süreçten sonra elime ulaştı TA2NXH Çağrı işaretiyle artık bende havadayım bekleyen herkese allah kavuştursun diyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapNot:PTT mesaj gönderdi takip kodunuNot2:Soran arkadaşlar için 30 Mayısta gönderdim evrakları
30 Mayısta gönderenln belgesi gelmiş.Ben 6 mayısta gönderdim hala bekliyorum...Belli bir gönderme sırası yok herhalde.
31 mayista evraklarım teslim edilmişti. 2 ayi geçen süreden sonra bugün teslim adresimi iş adresimi yazmama rağmen ayrıca telefonla belirtmeme rağmen ikamet adresime göndermişler. Neyse belgem geldi diye sevinçle açtım zarfı,kartı kontrol ettim. Doğum tarihimi 2019 diye basmışlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap . Sanırım bu şekilde kullanmak polisle olacak bir kontrolde problem çıkartabilirler. Geri gönder basılsın geri yenisini göndersinler 1 ayı geçer heralde. Neyse hayırlısı.73.
Başlatan TA5KEA
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5MHN
Başlatan TA5KNH