0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim belgem hala gelmedi. Ptt’yi arayıp adıma kargo olup olmadığını sorgulattım ancak yokmuş. Edirne’de ki arkadaşım benden 1 hafta önce belgelerini istanbula gelip elden vermişti ve iki gün önce ulaşmış ona. Bizimki haftaya kaldı sanırım
Evet belgem 2 dakika önce geldi İsmimin sessizharflerini kullanmışlar olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Ben umudu kestim. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Belgesi gelem arkadaşlara öncelikle hayirli olsun darısı başımıza ancak belgesi gelen arkadaşlar bi yardımcı olabilirmi belgeniz yola çıktığında ptt den bilgi mesaji falan geliyormu
Hayır gelmiyor ptt müşteri hizmetlerini arayıp adınıza kargo var mı sormanız yada kegm arayıp yola çıkmşss barkod öğrenmeniz gerekli.
TA5MHN arkadaşım tesekkur ederim öncelikle ama soyle bi durum var kegm i arıyorum 133 u düşmüyorum aradığınız abone meşgul diyo operatöre basliyo operatöre durumu anlatıyorum atin 20 sine kadar biter dedi bana bekledik gelmedi operatöre isim soyisim vereyim kontrol et abi diyorum oyle bi imkanımız yok ama gelir diyo bekleyin siz sadece diyor ptt yi arayip isimle kontrol ettiriyorum bu sekilde pek sağlıklı olmaz beyefendi diyolar ama sagolsun lar isim soyisim yazıp bakıyorlar suanda olusan kargonuz yok diyolar 73
Başlatan TA5KEA
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5MHN
Başlatan TA5KNH