0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Birşey sorucam Belgeler gelmek üzereye Cihaz Alabiliyormuyuz dinleme yapmak için Bir sıkıntı olmaz değil mi belgeler basılıyor sonuçda ?
Belge Kıyı emliyette 😁 isteriz olmaz mı 😀
Sırayı nereden öğreniyorsunuz ? Açıkcası bu ilk verme muhabbetide çok gerçekçi gelmiyor, bende sınavın açıklandığı gün gidip elden verdim evrakları ama orada üst üste koyuluyordu, herhangi bir sıra düzeni gibi birşey, toplayış gözükmüyordu, hatta o şekil toplama devam etti ise ilk veren en altta kalacaktır, üst üste koyuluyordu, açıkcası gerçekçi gelen karışık şekilde bakılıp yollanıyormuş gibi
Arkadaşlar S.a. Kolay Gelsin. Bugün Sabah KEGM Tarafından Arandım Ve Dahi Gidip Belgemi Aldım.İlk Teslim Eden Kişiydim İlk Olarak da Ben Teslim Aldım! Demek ki Karışıklık Olmuyormuş GERÇEKÇİ Davranıyorlarmış. .Belgeleriniz Yola Çıkıyor Bugün İtibariyle. .73
Merhaba,çok güzel bir haber. Bilgi için teşekkür ederiz.Belgeniz hayırlı olmasını dilerim, afetsiz iyi günlerde kullamanız dileğiyle.73
7625 ? Siz Direkt KEGM Arayın Dilekçede Belirttiyseniz Elden Alacağınızı Gidip Gün İçerisinde Teslim Alabilirsiniz.
Başlatan TA5KEA
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5MHN
Başlatan TA5KNH