0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cuma günü yola çıkacağım elden alıcam diyede not düşmüştüm dilekçeye umarım perşembe çıkarlar, yada kalırsa ne olacak acaba
Bende biraz önce konuştum Sefaköy'le... Yektili operatör kesin olarak Pazartesi günü dağıtıma başlıyor, en geç Cuma günü bulunduğunuz ile göre elinizde olur dedi...
Bir arkadaşımıza da bu Perşembe öğleden once dağıtımlar başlayacak denmiş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Onu da sordum. Belgeler basılıyor. Gönderim toplu olucak dediler.Pazartesi gönderilecek denildi.
Merhaba,bilgi için teşekkürler, Kocaeli'nde 1 - 2 günde gelir umuyorum.73
Çağrı Kodlarını Söyleseler keşke Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Demekki Çağrı Kodları belli oldu kimbilir ne oldu benim😁
Aynı merak içerisindeyim. TB2HBS istiyordum ben ismimin baş harfleri fakat daha önceden birisine tahsis edilmiş. B Sınıfı belge ile amatör telsizciliğin amatörlüğünü atıp yeniden sınavlara girip, belge yükseltip pasif gözüken TA2HBS çağrı kodunu almayı hedefliyorum. 😊
Herkese merhaba 🙂. Ben ilkinde çağrı işareti talebinde bulunmadım aklıma gelen geldi. İlçe ad soyad başharflerini verdiler. Yeni belgem b olduğu için çağrı işareti aynı kalsın diye dilekçede belirttim.
Merhabalar,MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin ikinci fıkrasının (ç) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve dördüncü fıkrasına aşağıdaki bent eklenmiştir.“ç) Organizasyonlara ve organizasyonlar tarafından kurulan analog veya dijital aktarıcılar ile röle istasyonlarına YM,”“f) C sınıfı amatör telsizcilik çağrı işaretlerinin son eki C, P, T, W ile başlayan üçlü harf grubundan oluşur.” mevcut çağrı işaretiniz B sınıfına uygun değil. Yeni çağrı işareti verilecektir diye tahmin ediyorum. 73..
Başlatan TA5KEA
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5MHN
Başlatan TA5KNH