0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şaşırır olduk artık, hangisi doğru bir bilgi
Serkan İnşallah Krdeşim Ozaman Haberleri Senden alıcaz Bundan sonra Çok mu zor Sicil sorgulama geldi demek anlamadığım olay bu 😞
Evrak Öncelik sırasına göre göndereceklerini söyledilerdi bana ? Sanırım öyle değil mi
Maalesef Öyle Değil. . Türkiye'de İlk Teslim Eden Kişiyim. .Adli Sorgulamaları Bitenlerden Yani İlk Ben Verdim Ben ve Benim Gibilerin Sorgusu Geç Bitti Ellerine Geç Ulaştı Ya da Orda Sıralama Yaparken Bizi Arkaya Attılar Ona Göre Gönderecekler. .Ben Elden Alacağım Haftaya Belli Olur. .
KEGM Sefaköy ile biraz önce konuştum. Sicil kayıtlarının henüz ulaşmadığını, sınav sebebiyle yoğunluklarının olduğunu, ilk gelecekleri 10-15 gün sonra muhtemelen gönderebileceklerini ilettiler. Bilginize...
Şimdi ben bir şeyi daha merak ettim. 1.dönem sınavını kazanarak C ye hak kazandık. Şimdi bu pazar 30 unda Ara sınav dan A yı veya B yi kazanırsak belgemiz gelmeden 1 temmuzda yenileme için evrakları göndersek nasıl olacak belge gelmeden yeniyi göndere bilirler mi yoksa C belgenin gelmesini mi bekleyelim.
Başlatan TA5KEA
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA5MHN
Başlatan TA5KNH