0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sınava sokulması yasak eşyalarla ilgili bir kaynak bulamadım.(cüzdan,telefon ,anahtar vb.)Sınava ilk defa gireceğim ve tek gideceğim. Bu konuda bilgisi olan büyüklerim bilgilendirebilirler mi?
dün çalışmaya başladım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap işletme bölümünün tamamını ezberledim bugün de ve muhtemelen yarın tekniği ezberlemeye çalışacağım umarım çalışmaya geç başladığım için pişman olmam. Kötü bir alışkanlık ne yazıkki . Şimdiden pazar günü sınava girecek arkadaşlara başarılar.ve küçük bir soru. sınav tarihinden nezaman sonra çağrı işaretleri sistemde gözüküp kullanabiliriz ve belgemizi nezaman elimize alabiliriz? 1 ay sonra uzun süreli yurt dışında olacağım ve bulunduğum şehirdeki amatör kulübe kayıt olacağım.
Herkese başarılar. Sizde benim ödevleri pazar akşamına bırakanlardanız sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bende soru çalışıyorum, geçen yıl 1. Dönem 30/60 gün 2. Dönem geç geldi geldi. Benimki 1. Dönem 40 gün civarı geldi.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap cevap için teşekkür ederim. Ana soru ezberlerimi tamamladım 2 günde. Şimdi 10 15 tane mors kodu ezberleyip sınavda cıkan q soruşarının üstünden geçicem. 3 gün fazlası ile yetiyor hepsini ezberlemeye. Sınav ile alakalı bir sorum olacak. Sınav kağıt ile mi yapılıyor bilgisayar üzerinden mi? Birde garip bir soru olacak ama sınavda sorulan sorularon abcd şıkları kendi içerisinde yer değiştiriyor mu yoksa soru kitapcıgı/application daki gibi bire bir aynı mı ? Bilginiz var mı acaba saygılar. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TA6FC
Başlatan TA2UBW
Başlatan TA2IGT
Başlatan TA3V