Merhabalar tekrardan, muhtemelen ki forum ahalisi enteresan konularımdan biraz bıkmış olabilirler.
Hatamız ve yanlışımız olur ise affola Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap2018/2. Dönem belge bekleyen ekipteyim,
2.5 hafta önce gearbest üzerinden verdiğim Baofeng uv-5r telsizim çok şaşırtıcı bir hızla bugün elime ulaştı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapTabii ki yine İstanbulda bulunan Kıyı Emniyeti maalesef ki belgeleri hala yollamamakta ve attığım maillere ısrarla dönüş yapmamakta kararlılar.. Her neyse başka bir konuda dert yanarım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Tabii ki telsizin geldiğini gördüğümde gözlerim heyecandan parıldarken paketi parçalarcasına açtım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapBelgem henüz elime ulaşmadığından mandallama yapamadığım için en azından telsizim gelene kadar dinleme yapmaya karar verdim ve büyük bir hevesle İstanbul rölelerini teker teker kaydettim.
Tabii ki etrafta hiç bir muhabere dönmüyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapSize danışmak istediğim konuların ilkine gelir isek, Daha fazla muhabere yakalayabilmem için vereceğiniz bir tavsiye var mıdır?
Danışmak istediğim bir diğer konu ise, Söylediğim gibi sertifikam henüz gelmedi. Yani çıkış yapmasam dahi, telsizi yanımda taşımam bildiğim kadarıyla hem etik değil hem de yasalara aykırı (yanlışım var ise affola)
Ancak telsizi yanımda taşırken, anteni ve bataryası sökülü şekilde çantamda barındırsam herhangi bir cezası olabilir mi?
Not düşmek istiyorum, güzergahımda 1 adet metro ve 1 adet avm bulunmakta. Girişler de herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Tüm mesajın hepsini okuyanlara selam olsun, teşekkür ederim. Saygılar. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap 73.
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=6175.0