Merhaba,
Blogumda bir ara hizmet içi olarak trac adına Aziz ŞASA bey tarafından yayınlanan bir yazıyı paylaşmştım. Bu yazıya bir kişi yorum ve bende bunu sizlerle paylaşmak istedim. Çok enteresan..
---------------------------------------------------------------------------------------
Adsız dedi ki...
01 Ekim 2010 01:15
73!
Aziz ŞASA,TA1E
Genel Başkan
73! bak ! koydum haaa benden olan anlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap neyse aziz abi ya bir trac var baska bir olusum yok olamaz sanki
ya madem oyle sizde avart ve yarışmaları duyurun ve katılın ne olacak hepimiz amatörüz ama olmaz bazı oluşumlar bazı kişiler bazı şikayetler bazı dernekler hep aynı bazı
ama trac bir sana calıştı güzel, ama yeter abi başkalarının ve amatör arkadaşlarında bu ülkeyi temsil hakları var
sadece sen temsiz edeceksin
sadece sen söyliyeceksin
sadece sen emir vereceksin
sadece sen düşüneceksin
bizde uyacağız olmuyor aziz abi olmuyor
yanlış yazı bazılarını sırf sani reklam olarak gectiler diye şikayet ve tehtitvari bir şekilde yazıya alarak öne getirmen yanlış
hani derlerye ayağını yorgana göre uzat
sen sadece arabana ve trac adına istanbulda uzat abi
orada emir ver
ama kırsaldaki arkadaşlarıda artık dinle
senin trac sayfalarında hemen hepsi tcswatı,umkeyi, iresci, akutun calışmalarını anlatıyorlar
artık aziz abi bizim hobi olarak bu amatörlüğe değer verdiğimizi düşün amatör olarak davran
amatör zekidir, centirmendir, bilgilidir, disiplinlidir, paylaşımcıdır dersinya birazda sen onlara o dediğin kurallara uy
herkeze selam ederim 73ler
Selamlar..
Murat DEMİRTAŞ