0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eger gercekten B...K sıkıntı yarattıysa bu sızdede aynı duyduyu yarattıysa ben ozur dılerım
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapeger gercekten B...K sıkıntı yarattıysa bu sızdede aynı duyduyu yarattıysa ben ozur dılerım Yok hocam bende niye sıkıntı yaratsın. Sonuçta size döner, iyisiyle kötüsüyle. Bu açıdan dedim, haklı iken haksız duruma düşmeyin diye dedim.
Arkadaşlar yakında bu site içinde ortalıkta "hizmete özel yazı" lar dolaşmaya başlar. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Şu gerçek iyice bilinmelidir ki, yürürlükteki kanun, yönetmelik, tebliğ vb. ile etik kurallara göre, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası faaliyet, aktivite, temsil, icraat vb. bakımından amatör telsizcilik, her ne sebeple olursa olsun, hiçbir derneğin tekelinde değildir. Sevgi ve saygılarımla . .. ... Ramazan KURTÇU
Sayın URCUN HOCAM..Bu derneğe Üye olup sıkıntıları bilen ,hatta Sınavlar KEGM'e geçmeden önce bize üye olmazsanız KAZANAMAZSINIZ diyenler..
Her amatör telsizci bireysel olarak faaliyetlerini sürdürme özgürlüğüne ve hakkına sahiptir. Ancak amatör telsizcilikte dernek sözkonusu olduğunda, yukarıdaki soruların ışında aşağıdaki iki soru ; * DERNEK İÇİN Mİ AMATÖR TELSİZCİLİK FAALİYETLERİ YAPILMALIMIDIR ? YAPILMAKTAMIDIR ? * AMATÖR TELSİZCİLİK İÇİN Mİ DERNEK FAALİYETLERİ YAPILMALIMIDIR ? YAPILMAKTAMIDIR ?
Başlatan TB2BJA
Başlatan TA3ST
Başlatan TA1IER
Başlatan TA4ACV
Başlatan TA2UBW