Değerli arkadaşlar,
İmkanım olsa sınav sistemini kökten değiştirip, çoktan seçmeli test yada yazılı sınav olmasını isterdim.
Malesef "devlet" büyüklerimiz amatör telsizcilik sınavının ezbere dayalı olmasını tercih ediyor ve tüm uygulamaları ona göre yapıyorlar.(Benim görüşüm)
Mevcut yapıya uymak zorundayız.
Herkesin bu hobiye ayırdığı zaman,ücret,ilgi alaka aynı değer ve ölçüde değil olması da beklenemez zaten.
Sitemizin amacı bilmeyen, öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmaktır.Hoş yazarak anlaşmak zordur karşılıklı konuşmaya benzemez.Birbirimizi çok rahatlıkla yanlış anlayabileceğimiz bir ortamdır.
Sorup cevap beklemek... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Yazılan cevabı kendimizce irdelemek, araştırmak ve sonuca ulaşmak.Peki araştırıyor muyuz?Yoksa sadece eleştiriyor muyuz?
Cevap geldi..Teşekkür ediyor muyuz? Dedim ya zordur yazarak anlaşmak.Sizi mutlu eden bir cevap karşısında gülümsemenizi kimse görmüyor.
Bildiklerini paylaşan, sorduğunuz soruya doğru, yanlış yada sizi tatmin etmeyen bir cevap verilmiş olsa da lütfen gülümsemeyi unutmayın.
Soru soran, cevap yazan, araştırıp paylaşan ve gülümseyen herkese teşekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap