0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Uzun bir süre Baofeng kullanmış bir radyo amatörü olarak çok tavsiye etmiyorum. Bence Çin malı olan telsizlerde Wouxun yine bir nebze diğerlerine göre daha kaliteli. Ayrıca dağ, bayır gezeceğim diyorsanız bunları hiç mi hiç tavsiye etmem. Çünkü bu cihazların tamamı plastik ve alaşımı muhafazalardan oluşmakta. Yani yere düşürdüğünüzde ya da darbe aldığında geri dönüşü olmayacak sonuçlara sebep olacaktır. Yaesu FT-60 tavsiye ederim, ömürlük cihazdır, ben de kullanıyorum ve oldukça memnunum. Fiyat olarak gördüğüm kadarıyla 600-750₺ arasında değişiyor piyasada. APRS kullanmak istiyorsanız (GPS modülünden kaynaklı olarak fiyat biraz daha artacaktır) Yaesu VX-8 tavsiye edebilirim, ancak maalesef biraz daha pahalı bir cihaz bu.Unutmayın; ucuz etin yahnisi yavan olur. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBence şartları biraz daha zorlayarak güzel bir cihaz almanız sizin için daha hayırlı olacaktır.Şimdiden başarılar.73!
Bende çok kararsızım. Gönül ister ki YAESU FT2DR almak ama çok para. Aradığım kriterler dmr/analog uyumu ve dual band. Bundan öte alacağım cihazın BTK'nın izin verilen cihazlar listesinde olmalı. Marka olarak YAESU, Icom, Wouxun ve Hytera tercihim olacak. Araştırdığım kadarıyla Hytera'nın dual band el cihazı pek yok.
Günaydın çağrı işaretiniz hayırlı olsun Çin malı olan telsizlerde Wouxun yeni başlayan arkadaşlar için uygundur
Başlatan TA1RA
Başlatan TA1SIR
Başlatan M0IZH
Başlatan TA1OZH
Başlatan TA2PS