0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kıyı Emniyeti web sitesindeki çağrı işareti sorgulama ekranı güncel mi? Yani bir çağrı işareti sorgulattığımızda eğer sonuç dönmüyorsa o çağrı işareti tahsis edilmemiş mi oluyor?
Tapu kadastro mu?! Konumuzla ne alakası var ki? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapTK = Telekomünikasyon KurumuEskiden bu kurum ilgilenirmiş konuyla, şimdilerde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ilgilenmektedir.
Güncel değil bnce çünkü aktif pasif olarak hiç bişi yazmıyor, mesela burdan birini sorgulattım ama hiç bişi yazmadı, e-devletten girdim. Aranıyo diyo ama aranmıyor. Liste gözükmesi gerekiuor sanırım ama sayfa bomboş. Siz bi deneyin belki sorun bizdedir daha alamadık ya ondandır belkide göremeyişimiz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğim işte Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap şimdi alacak olacağım rastgele harflerim 3tane olacak değil mi? Mesela rastgele 4 tane harfte olabiliyor mu? Kendimi geliştirip iki harfliye düşürdüğümde anlamsız harfler kalmasın
Evet Esma Hanım, belli bir sürede ( yanlış bilmiyorsam; on yılda bir ) kullanacağınız çağrı işaretinizin son eki üç haneli oluyor.Sonraki on yılda bir yeni bir çağrı işareti veriliyor mu yoksa önceki çağrı işaretinizin son ekinden bir harf mi düşüyor bilmiyorum. 73
Selam,Çağrı işaretinizi TC kimlik numaranız gibi düşünebilirsiniz. Karakter eksileceğini düşünmüyorum. Çağrı işaretinin ilk dağıldığı zamanlarda bölge numarasından sonra 1 harf veriliyordu, sonra ikiye daha sonra da üçe çıktı. İlerleyen zamanlarda dörde çıkar bu durumda. Bu durumda bölge numarasından sonraki harf ne kadar azsa o kadar kıdemlisiniz demektir. Ben böyle biliyorum. Doğrusunu bilen paylaşırsa sevinirim.
Başlatan TA2MVX
Başlatan TA5MRG
Başlatan TA2NL
Başlatan TA4MLU