0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim dün elime ulaştı. Yakın zamanda gelir umarım mail ile yazarsanız dönüş yapıyorlar ve posta takip numarasını gönderiyorlar
Benim gönderdiğim mailler nedense hiç cevaplanmıyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap amatortelsiz@kiyiemniyeti.gov.tr doğru mail adresi değil mi?
Merhabalar adres doğru fakat maile 2 gün sonra en geç dönüş yapıyorlar. TA2 olara bende halen daha beklemedeyim malesef hala dönüş yok bugun itibari ile 39. gün ama ne gelen var ne giden var.Artık arayıp sormak dahi istemiyorum illa bir gün gelir.
Açıkcası kart gelmediği için yurtdışından telsiz sipariş etmeye de çekiniyorum, olur da gümrüğe takılırsa adamlara gösterecek belgem dahi yok ortada
Bence şu anda sipariş verebilirsiniz. Sonuçta kargonun geliş süresi 30-40 gün. O zamana kadar ehliyetiniz çoktan gelmiş olur, siz de vakit kazanmış olursunuz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Ben belge için formları gönderdiğim gün aliexpressden de siparişi verdim. Telsiz geldi bir gün sonra da belge geldi. Telsizin gümrüğe takılmaması için satıcıyı uyardım. Kutu üzerine oyuncak yazdı ve 15 dolar yazdı takılmadan geldi.
Merhaba,Linki aşağıda bulunan TYT MD-UV390 marka modeli almayı düşünüyorum.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba,bu cihaz analog mu, Dmr mi,veya içerisinde analog/dijital çevirici var mı, ctcss var mı, bunlar önemli....Bir de ekolink açısından iş görür mü, bu cihazda bunları merak eediyorum...Tyt fena bir marka sayılmaz diye dşünüyorum..
Merhaba, cihaz hem analog hem dijital, ctcss var. Gerçek DMR. İncelemelerinde hiç fena değil.
Merhaba,Bende evrakları sonuçlar açıklandıktan 1 gün sonra elden teslim ettim. Geçen gün aradılar sevindim belge için diye adres bilgisi için aramışlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBelgeler ne zaman gelicek dedim 20 günü bulur başvuru sırasına göre dedi ilk başvuranlardanım dedim baya sürer dedi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap şaka gibiler. Telsizide aldık ama süs olarak duruyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap)73
Başlatan TA2MVX
Başlatan TA5MRG
Başlatan TA2NL
Başlatan TA4MLU