Adres doğru Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap bu adrese baş vuru yaptım. Büyük ihtimal formu doldururken bir yerlerde imla hatası gibi bir yanlışımız oldu. Diploma gelmedi. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Bir umut gecikmeli gelir belki.
Benim, oğlumun ve çağrı işaretsiz arkadaşın resimleri doğru adrese yüklendi. Üçümüzün de yüklenen resimleri yayınlandı, arama sekmesiyle ulaşılıyor. Hatta benim önceki etkinliklerden kayıt ettiğim fotolarda görünmekte. Benim ve oğlumun sertifikaları geldi. Çağrı işareti olmayan arkadaşımızın sertifikası gelmedi. Büyük ihtimal onunda email kısmında falan bir hatamız oldu. bir daha ki etkinlikte daha dikkatli davranmak gerekecek.
Hazır sorulu cevaplı paylaşım yapıyorken bir sorum daha olacak. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapMoxon, flower anten sabit çatıda ve elde seyyar anten olmak üzere, üç operatör üç cihaz iki anten kombinasyonları denendi. Moxon yönlü olduğu için daha kaliteli yayın aldı, ama çatıda sabit flower anten 10metre kablo ile evin içinde yaptığım kayıtlar daha keyifliydi. bir yandan çay börek diğer yandan bilgisayardan uydunun konumunu takip etmek gibi kolaylıkları vardı ev ortamının.
Quadrifilar Helix anten anten kullanan var mı? Ev ortamının rahatlığını bir yandan yaşarken, uydu geçişlerinde sabit çatı anteni olarak kullansam verim alabilir miyim?