merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. bu tarz durumlar her radyo amatörünün başına gelebilir.. önemli olan kolluk kuvvetine kendinizi açıklarken rahat davranıp, sorulan sorulara "amatör telsizcilik" içerisinde yanıt verdiğiniz halde sorun olmayacaktır.
benim mesela sürekli el cihazım yanımda (belimde ve montumun ön yada iç cebinde..) bu tarz durumlarda çok sorun yaşamış olmasam da, hobinin bilinmemesinden kaynaklı bir kaç hadise yaşadım pek sorun olmadı ama Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapkanun ve bürokrasi bölümüne arada bir göz atın hocam hem sizin bilinçlenmenize fayda sağlayacaktır hem de eksik gördüğünüz bazı durumları da ortadan kaldırıp tamamlayacaktır.
aynı zamanda şunuda demeden geçmeyeceğim ; cihazın nasıl taşınacağı hakkında bir bilgi ben göremedim. ama camianın telsiz taşıma şekliyle ilgili ana düşüncesi az çok belli ;
"ben telsizz taşıyorum gibi "çok göze itelemeyin.. bunun dışında nasıl taşırsanız taşıyın..
aynı zamanda @
TA1LSE' üstadımın son söyledikleri de çok önemli bir mesajı anlatıyor aslında. üzerinde düşünmekte fayda var.
nerden tutsanız çok farklı bir konu.. ben sözü büyüklere bıraktım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapselam ve muhabbetle 73.