Bulent bey tekrar mrb dipol anteni bugun yaptım.Rtlsdr cıhaz programı hala calısmıyor yada ben beceremedım.Programda hıc bır cagrı alamıyorum hatta bugun yıne CANNOT RTL DEVICE hatası aldım yenıden kurdum.Malesef program dogru duzgun yanıt vermıyor.Cıhazım arızalanmıs olabılırmı yada program gercekten sorunlu mu?Yaptıgım dıpol antenı denemek ıcın sabıt ıstasyonumda denedım 145.675 Elmadag roleden yaklasık 130-140 km mesafe olmasına ragmen parazıtsız cıkıs yaptıgım teyıt edıldı.Sorun antende degılmıs onu anlamıs oldum.Acaba cıhaza mı bır sıkıntı oldu.
Sızden rıcam kullanmıs oldugunuz programı buraya ekleyebılır mısınız?
Yada baska onerebılecegınız program var mı?
Tesekkurler.73
Yaptıgım antenı sızlerle paylasmak ıstedım.Yapacak amator arkadaslara kolay gelsın.
Cocugumun eskı besıgınınn tente borularını kullandım ne zamandır lazım olur dıye saklıyordum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapppr borunun yanından matkapla bırıbırıne yakın boru capından fazla bol olmayacak sekılde delık acarak alumınyum boruları ıcınden gecırdım.
Alımunyum boruların ıcerısınden sag 50cm sol 50cm olacak sekılde elektrık kablosundan cıkardıgım bakır teli gecırdım.
Resımlerde goruldugu uzere boruların uzerındende alımunyum folya gectım.
Sonuc son derece guzel ve parazıtsız. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap