Herkese merhaba;
Öncelikle konunun doğru yerde açıldığından emin değilim moderatörler uygun yere taşırsa sevinirim.
Youtube üzerinde ocak ayında açmış olduğum bir cihaz tanıtım kanalım var. Bugün itibarı ile 152 abone sayısına ulaşmış durumda hatta belki de aranızda kanala abone olan veya videolarıma denk gelenler de olmuştur. Linki: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapAmacım : Para kazanmak veya kendi reklamımı yapmak gibi bir derdim yok. Amatör telsizciliğe başlayacağım zaman sadece forumdan konuları okuyabiliyordum. Cihazımla ilgili hiç Türkçe video/görsel kaynağa ulaşamamıştım. Bu da benim için çok zor bir durumdu. Bundan dolayı devamlı kullandığımız cihazların kullanımını ve basit ayarlarını Türkçe bulabileceğimiz bir kanal oluşturmak istedim.
Öğrenci olduğumdan ve bu yüzden elimdeki cihazların sayısının azlığından dolayı artık video çekemez oldum. Bu sebepten dolayı siz amatör abilerimin, arkadaşlarımın, kardeşlerimin yardımına ihtiyaç duyuyorum. Kesinlikle kimseden "bana hediye cihaz verin" şeklinde bir isteğim yok. Tek isteğim cihazlarınızı 1 haftalık süre için ödünç almak. Tabii ki aldığım şekli ile iade etmek şartıyla. Hatta cihaz, ekipman satan büyüklerimiz de ödünç olarak cihaz verirlerse şirketlerinin/dükkanlarının reklamını "Maddi hiçbir beklenti olmaksızın" yapmaya da hazırım. Yeter ki Türk amatörlüğü hakettiği yerlere gelebilsin.
Umarım amacımı net olarak anlatabilmişimdir. Kendinize iyi bakın. İrtibat için:531 248 8074 ulaşabilirsiniz.
İyi günler,73 TA1ALT
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=5658.0