Anladım peki bu 400 500 sorudan nasıl 50 tane soruluyor benim şansıma çalışmadıklarım çıkar.. hele birde ANKARA gibi bir şehirde sınava giriyorsam ciddiyeti siz düşünün ben yani bilemiyorum korkum var A lisansı alamazsam diye.
Tüm soruların bir çıktısını alın ve doğru cevapları işaretleyin tek tek çıktı aldığınız sorular üzerinde. Daha sonra sınava bir hafta kala her gün kitap okur gibi tek tek bu sorular üzerinden geçmeye başlayın. Bu da her gün 2-3 saat ayırmak demek. Son 3 gün kala online testleri yapmaya başlayın ve bilginizi sınayın. Teknik sorular hariç diğerlerinde %90 doğru cevapladığınızı göreceksiniz çünkü 1 hafta her gün tekrar yapınca ve mantıkla sorular cevaplanıyor.
Teknik sorular için de eğer daha önce elektrik veya elektronik dersi aldıysanız işiniz kolay. Çünkü bir kaç temel formülle ezber yapmaya gerek kalmadan çoğu soruyu cevaplayabilirsiniz. Fakat teknik sorularda çok başarılı olamam diye korkmayın, yeter ki diğer soruları iyi yapın.
Ben bu yöntemle çok rahat A aldım. Fakat teknik konularda benden çok daha iyi olan arkadaşım çalışmadan girdiği için B bile alamadı, kaldı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Her konuda olduğu gibi bunda da tek çare çalışmak Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Bu arada bu sayede amatör telsizciliğin en temel ve önemli konularını öğrenmiş olacaksınız ki bu sınavla amaçlanan zaten bu.