Oncelikle forumda aradım fakat bulamadım var ise af ola
1.si Mayıs ayında sınava kısmet ise giricem fakat tahmin edileceği üzere bilgi çok yok kegm ile görüştüm soru Bankası sınavdan önce paylaşılır mis
A,b,c belgeleri tam olarak ne anlama geliyor o soru bankasının ezberliyip alicam inşallah
2.el Telsizi olarak öneri varmı ben baofeng uv-B5 yada woxun uv1p mantıklı geldi ilk etapta ucuz yollu bir şey dusunuyorum el Telsizi için önerisi olan var ise sevinirim
3.su araç Telsizi yani sabit telsiz olarak önerisi olan varmı internette Aselsan 4021 var bilenler bilir polislerin de kullandığı araç telsizidir( babam e.polis ) hoş telsizidir fakat amatör için oluyor mu tam bilmiyorum başka cihaz önerisi olan var ise sevinirim
4.su el Telsizi için ekipman gerek yok anladigim kadari ile fakat araç Telsizi için gerek var galiba araç telsizine araç antenini bağlama durumu oluyor mu yoksa başka bir yolu varmı ek anten gibi vs not :belki evde de kullanabilirim bunun için güç kaynağı gibi bir şey gerek galiba normal priz tarzında olmuyor diye biliyorum
5 si bu Terimleri ogrenebilecegim bir yer varmı forumda çoğu şeye yabancı görüyorum uvf vhf gibi
Bilgilerinizi benimle paylaşır iseniz sevinirim antepten herkese selamlar
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=5596.0