0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Çağrı işareti için zaten 1 ay kadar bekleyeceksiniz. Aliexpress veya benzeri sitelerden, 35-50$ arasında dual el cihazı alabilirsiniz. (Baofeng örneğin)Bu cihaz başlangıç için yeterlidir. Sonra isterseniz, wouxun, yaesu vs. bakarsınız.Beklemek istemiyorsanız, facebook'da "amatör bitlik", "Radyo Amatörleri Pazarı", "Amatör Bit Pazarı" gibi sayfalar var. Burada 2.el veya sıfır cihaz satışları oluyor.Oralardan da 150-200TL gibi rakkamlara cihaz bulmak mümkün. 73 de TA1MRT
Merhaba,aramıza hoşgeldiniz.hocam şu topic'de not yazmıştım, düşüncenize katkıda bulunmak amacıyla 73 (:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Yanıtınız için teşekkür ederim, ikinci el için verdiğiniz adresler için de ayrıca teşekkür ederim yardımı dokunacakSize de teşekkür ederim hocam, bu başlığı açtıktan sonra link verdiğiniz başlığı gördüm ancak benim sorum farklı modeller içerdiği için sorumu silmedim ama mesajı aldım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapYapıcı yardımı olan herkese tekrar teşekkür ederim.umarım kullanışlı bir cihaz tercih edersin artık Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap73 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TA1ABB
Başlatan TA2BXX
Başlatan TA4MTG
Başlatan TA2IOZ
Başlatan TA5MHN