merhaba;
bu konuda benim de bir fikrim yok, aprs hiç ihtiyacım olmadı şimdiye kadar.ama konuda raspi geçtiği için dikkatimi çekti. elimde lemaker isimli raspi çakması bir kart var, arduino ile beraber bişeyler yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça.
sizin konuya gelecek olursak, ta amatörleri arasında linux,arduino ve raspi gibi konularda uğraşan amatör sayısı pek fazla değil bildiğim kadarıyla o yüzden cevap almanız zor olabilir. yine de ben bununla ilgili bişeyler buldum,belki gözünüzden kaçmış olabilir diye link vereyim:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yapkonuyu canlı tutarsak ilgilenenler cevap yazar mutlaka.
bu arada size ufak bir eleştiri yapayım yanlış anlama olmazsa. sorularınızı mümkün olduğunca basitleştirerek sorun ki okuyanların kafasında yeni soru işaretleri oluşmasın, çetrefilli soruları mümkünse maddeler halinde yazın. sorunu çözmek için yaptığınız işler nelerdir. xastir"i ubuntu depolarından mı yüklediniz yoksa kendi sitesinden mi? (linux kullandığınızı varsayıyorum).
eğer ubuntu yazılım merkezinden yüklediyseniz ordaki sürümün eski olduğunu hatırlatmak isterim.belki sorun buradan kaynaklanıyordur.
belki biliyorsunuzdur ama ben yine de şu linki vereyim:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap