0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Rozet için beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar. Tabi çağrı işareti geç kalmazsa. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Bu kiyi emniyetinde neden işler bu kadar yavaş yürüyor ve bilgi sistemi çok kötü anlamış değilim. Belge ne zaman cıkacak diyorum cıkınca yollıcaz diyor. Garip garip işler
Ahh ahh bu tatlı heyecanlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap) Not: Bu arada bende çağrı işaretimi 2015/2'de aldım öyle çok eski değilim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Şimdiden hayırlı olsun telsiz, bilerek cevap vermediklerini düşünüyorum yoksa pek yavaş sayılmazlar anında maile cevap veriyorlar epey de anlayışlılar çok yardımcı oldular. Belge sıralarına göre düzenleyeceklermiş. Ben sistem açıldığı an ilk gün gönderdim, şimdi posta bekliyoruz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap İkinci çağrı işaretini vermezler merak etmeyin, umarım gönlünüzce olur. Yaptığım işlerin parçası olarak yurt dışından sürekli bir çok ülkeden ürün getiriyorum. Bir çok alışverişim oldu ama telsiz getirtmek kadar rahat olan bir şey cidden görmedim. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bunu burada söylemek hoş değil art niyetli bu işi yapanlar var ama durumlar böyle. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapEdit: Bu arada hangi ildesiniz, yakında Zonguldak'ta TA2 olarak çağrı yapmaya başlayacağım umarım görüşürüz.
Suan ankara bende her ay ürün getiririm daha gümrüğe bugune kadar taktırmadım yılda 20 kere filan ürün getiririm fakat forumda takip ettiğim çogu kişi vergi vermiş. Bakalım gelsinde telsizim türkiyeden almıştım eskiden simdi yurtdısından aldım
Hayırlısı olsun bakalım, bende şuan Konya'dayım sınava Ankara'da girdim. Ordaki amatör faaliyetlerini görünce burada da vardır dedim ama daha röle bile yok Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Aradığınız bu tarz tüm ürünleri yapımına başlatan ve uzun süre devam etmiş ancak camia içindeki bazı tuhaf ve yıldırıcı davranışlar sebebiyle bir başka arkadaşın takibine bırakmış biri olarak yakında yeni arkadaşlar da işaretleri belli olunca isterlerse devredeceğim arkadaşımızla tekrar hayata alınacaktır. Takip için facebook üzerinde AMATÖR TELSİZ ŞAPKA ve TEKSTİL grubunu izleyiniz. Asgari sayı 20 ye ulaşmak her sipariş için geçerli. Teşekkürler 73!
Başlatan TA1IHE
Başlatan hsyn42
Başlatan TA1AKL
Başlatan TA8AKU
Başlatan TA1CX