Gönderen Konu: Hangi Telsiz?  (Okunma sayısı 5663 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA0ABG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
  • Bu Mesajı : 1
  • İsim Soyisim: Bülent Gökçen
Ynt: Hangi Telsiz?
« Yanıtla #15 : 02 Haziran 2011, 12:16:42 »
slm
ben Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bu cihazı almak istiyorum bu siteden fiyat makulmudur acaba?bu cihaz için gerekli anten vede güç kaynağını bağlantı connectörlerini trden temin edebilirmiyim?birde bu cihazı almak için paypaldan ödeme oluyor sanırım fakat paypalın taksit imkanı varmı bilmiyorum taksit imkanı olabilmesi için nasıl bir adım atmam gereklidir?aşağıda yazdığım soruları ingilizceye çevirebilecek ustalarımdan yardım bekliyorum 73..

merhaba ben bu ürünü satın almak istiyorum,ürünü türkiyeye yolluyormusunuz?ürünün kargo işlemini en kısa sürede elime geçmesi için hangi kargo firmasını önerirsiniz?gümrükte sorun çıkmaması için ürünün faturasını 100 doların altında kesmeniz gereklidir.ödeme için taksit imkanı varmıdır?
Bülent Gökçen.

Çevrimdışı TA2AHW

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 9
  • İsim Soyisim: Hakan Şen
« Yanıtla #16 : 02 Haziran 2011, 13:56:02 »
merhabalar
ingilizceye çevirmeye gerek yok ben sana hemen prosedürü anlatayım .
hong kong ta bulunan bu siteler sen aksini belirtmedikçe gönderdikleri paketlerin bedellerini küçük tutuyorlar ve paket içeriğinden farklı birşey yazıyorlar. Türkiye'ye gönderide bulunurlar.
paypal ile hiçbir şekilde taksit imkanı bulunmuyor direk peşin olarak kredi kartından çekilir bunun dükkanla bir alakası yok zaten.
bunun dışında düşündüğün telsiz için anten ve güç kaynağı problemi olmaz fakat telsizin kendisi 3 kilonun üzerinde yanında büyükçede bir paketi var yani istediğin kadar bedelini düşük yazdır ve içeriğini farklı tut yinede dikkat çekeceği için paket içeriği kontrol edilecektir. bu durumda yine gümrükte sorun yaşayacaksın oran olarak %90 civarı diyebilirim tabi %10 bir şansın var kullanmak istersen bilemem.
gümrüklerde sadece ürün bedeli ve paket içeriği öenmli değildir bunun kadar paketin boyutları ve dikkat çekiciliğide önemlidir. yoksa biraz abartı bir örnek olucak ama  geçen tırların üzerine 100 dolara yapıştırıp koca tırıda kolayca geçirebilmemiz lazımdı
yardımcı olabileceğim bir konu olursa beklerim
saygılar

Eski:TA9AHS

Çevrimdışı TA0ABG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
« Yanıtla #17 : 02 Haziran 2011, 15:26:41 »
slm
cevabınız için teşekkürler bu cihaz yada başka herhangi bir hf cihazı başka nereden temin edebilirim öyleyse.trde fazla bir yer yok glb olanlarda uçuk fiyatllar istiyorlar

Çevrimdışı TA2AHW

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 9
  • İsim Soyisim: Hakan Şen
« Yanıtla #18 : 02 Haziran 2011, 15:45:46 »
bence forumlardan be alışveriş sitelerinden takip edin en kolayı bu olur sorunsuz yurtdışından getirmek içinde yurtdışına gidip gelen bir arkadaşınız varsa bence daha iyi olur. tabi fiyatlarına bakın yurtdışından piyasada bin tane çakal var 10 liralık malı 100 liraya satmaya çalışan

Çevrimdışı TA0ABG

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • **
« Yanıtla #19 : 02 Haziran 2011, 16:00:09 »
slm
benim çinden hediyelik eşya getirten bir arkadaşım var ordada büroları var ortaklarının onlar bana getirebilirmi acaba bir sorun olurmu gümrükte çinde nerede alınabilir yaesunun telsizleri orj vede garantili olarak

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
En Uygun Nerden Telsiz Alınır? Hangi telsiz Alınmalı Neden?

Başlatan besyom2

36 Yanıt
8521 Gösterim
Son İleti 25 Haziran 2011, 12:25:51
Gönderen: TA5AEK
question
EN ÇOK HANGİ TELSİZ KULLANILIYOR?

Başlatan besyom2

4 Yanıt
1631 Gösterim
Son İleti 20 Haziran 2011, 00:30:55
Gönderen: TA3V