merhaba Arkadaşlar
23 mart 2016 da BTK ya Erad rölesinin süresinin uzatılması dilekçesini verdim
24 Mart 2016 da Antalya Trac nerdenl duyduki ?.hemen şikayet dilekçesi vermiş bu devlet içindeki bilğiler nasıl 3. sahıslara aktarılıyor anlamadım anlamış değilim?
sizlerden destek bekliyoruz Btk ya atılacak e posta lar ile tepkiler dile getirlmeli. BTK yazısı aynen şöyle ;
BILGI TEKNOLOJILERI VE ILETISIM KURUMU
Sayı : 91717061-251.05.02.01/E.21261 25.03.2016
Konu : Telsiz Sistem Kurma İzni ve FrekansTahsisi
EREĞLİ TELSİZ VE RADYO AMATÖRLERİ DERNEĞİ
Kıbrıs Cad. Başkent Apt Altı No:1/F Ereğli/KONYA
İlgi : a) 17/07/2009 tarihli ve 27291 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Telsiz İşlemlerine
İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik.
b) Trac Antalya Subesı'nın 24.03.2016 tarihli ve 02 sayılı yazısı.
c) 23.03.2016 tarihli yazınız.
Telsiz Sistemleri Kurma ve Kullanma Ruhsatnamesi süre uzatım talebini içeren ilgi (c)
yazınız ve ilgi (b) yazı, ilgi (a) Yönetmelik kapsamında birlikte incelenmiş olup, yapılan
değerlendirme sonucu, Tx:145.700 Rx:145.100 MHz frekansında çalışan röle cihazının 3304 m
rakımlı yükseklikte tesis edilmesi nedeniyle bazı illerdeki sistemleri etkilemesi ve esas olarak geniş
alan kapsamasından dolayı Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Mersin Adana, Osmaniye, Hatay
gibi illerde aynı frekansın tekrar kullandırılmasına imkan vermemesi ayrıca Kıbrıs üzerinden
yapılan görüşmelerde Kurumumuz tarafından aynı frekansın tahsis edildiği Antalya ilindeki role
frekanslarında girişime neden olması sebebi ile Telsiz Sistemleri Kurma ve Kullanma
Ruhsatnamesi süre uzatım talebiniz uygun görülememiştir.
Bahse konu role cihazının, frekans planlamasını etkilemeyecek şekilde uygun bir yere
taşınması veya iptal talebinde bulunulması gerekmektedir. Kullanım süresi içerisinde yeniden
başvuruda bulunulmaması veya yeniden yapılacak talebin uygun görülmemesi halinde, kullanım
süresi sonunda aşağıda belirtilen ruhsatnameniz iptal edilecektir.
Gereğini rica ederim.
Yapılan İşlem Talep Ruhsat No
Talep Uygun Görülmedi Süre uzatım izni OZL42001AT1
BILGI TEKNOLOJILERI VE ILETISIM KURUMU
Mersin Bölge Müdürlügü
BTK Mersin Bölge Müdürlügü Yenimahalle I.Inönü Bulv. No:78 Klas Plaza A Blok
33050 Akdeniz / MERSIN Tel: 0 324 237 59 97 Faks: 0 324 238 56 31
e-posta: mersin@btk.gov.tr Elektronik Ag: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapKEP:btk.mersin@btk.hs01.kep.tr
Bilgi için:Mustafa ÇELIK
Tekniker
Not: 5070 sayılı Elektronik Imza Kanunu geregi bu belge elektronik imza ile imzalanmıstır.
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=5217.0