Sistemle kavga etmeyelim arkadaşlar sisteme uyalım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Stand-By moduna aldık devam ha 5 gün ha 10 gün Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapBende yeni amatör olacağım bu işlerle de yaklaşık 1 senedir ilgiliyim. Tuzluk arkadaşımın yorumuna gerçekten üzüldüm. Gerçi günümüzde bu hobiyi maddi amaçlarla kullanan çok olsa da amatörlük TA3CY abimin de dediği gibi "basit bir el telsiziyle de yapılabilir." Her zaman söylediğim bir söz "Amatör" kelime olarak "Gönülden yapılan, aşkla bağlı olunan" demektir. Bir işi seversiniz veya sevmezsiniz. Amatör Telsizci demek telsizciliği hiç bir çıkarı olmadan gönülden yapan demek. Öyle yada böyle, telsizden hatta Echo üzerinden telefondan veya (ki hayalimdir) kendi cihazını antenini yaparak.
O iletiyi Tuzluk arkadaşımın bu sıkıntıyla (en kötü günümüz böyle olsun canlar sağolsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap ) merakla ve sabırsızlıkla beklediğimiz dönemde bir anlık yazdığı bir mesaj olarak görüyorum. Lütfen umutsuzluğa kapılmayalım canlar sağolsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapSaygılarımı sunuyorum.
73