0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çalışmayı hiç bir değişiklik yapmadan PDF formatına çevirdim ekliyorum buraya. XPS format açamayanlar (Mac veya Linux kullananlar) için.73
Elinize saglik bende yeni amator olarak benzer bir calisma kendim icin yapmistim sizinki kadar profosyonel olmasada 😣 musadenizle kendi hazirladigima gore eksik olan kitaba eklenebilecek olan noktalari belirterek corbaya tuz ekleyeyim bunlari da ekleyerek revize ederseniz cok guzel olacak1. Harflerin (Q kodlari icin) ingilizce okunuslari 2. Amator radyo bant plani 3. Frekanslarin kullanimi ile ilgili yonetmelikteki aciklamalar (emisyon bilgileri ile birlikte)4. Olagan ustu hal ve acil durum haberlesmesinde oncelikle kullanilacak frekanslar5. Turkiye bölge icerigindeki illerin listesi6. Not alinabilecek bos alan (malum her zaman ilk duydugumiz cagri isaretini akilda tutamayabiliyoruz cagri isareti operstor ismi gibi bilgileri not almak icinBence bunlarda olursa 10 numara 5 yildiz olur LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle ellerinize sağlık. Naçizane fikrim: Kitapta bir sayfada emniyetin ve jandarmanın amatör telsiz kullanımı ile ilgili iç yazılarına ayrılırsa iyi olur diye düşünüyorum. Yolculuklardaki kontrollerde yaşanması olası sıkıcı durumların önüne geçilir böylece.
Elinize sağlık, teşekkür ederim.Teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alarak ve güncellenen frekans listesi doğrultusunda kitapçığı güncelleyerek birkaç gün içerisinde tekrar siteye yükleyeceğim. Hatta güncel halini, isteyen arkadaşlara basılı ve kullanıma hazır halde kargolamayı düşünüyorum. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapTeşekkür ederim, güncellemede önerinizi dikkate alacağım.
Başlatan TA2MR
Başlatan TA3AV
Başlatan TA4AHE
Başlatan TA1OZB
Başlatan ermis783