gittigidiyordan
142 tl ye almıştım. uv-r5 i Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap
Çok güzel denk gelmiş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapÖncelikle cihazınızı iyi günlerde kullanın.
Bende birşeyi merak ediyorum, lisansınız olmadan sipariş verdiğiniz için gümrük sıkıntı yarattımı?
Yada bu cihaz hiç gümrüğe takılmadan direk elinize mi ulaştı? Yani 47 dolara aldınız ve devlete başka vergi vermeden mi geldi elinize?
bende baofeng uv5ra ya 180 tl vermek zorunda kaldım tr den aldığım için.
Bu siteden kendim içinde sipariş vermeyi düşünüyorumda. Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar, 73
Öncelikle gümrükten geçerken 75 Avro altında olduğu için bir vergilendirmeye dahil edilmedi. Genel usullere göre 75 Avro üstü olsaydı ya da bir adetten fazla olsaydı(ki zaten birden fazla olunca direkt 75 Avroyu geçiyor) gümrüğe %90 takılırdı. Takılması halinde de 3.65 TL gümrük işlem vergisi ve sanırım 750 Avroya kadar %18, üzerinde ise %20 verdi ödemek zorunda kalırsınız. Vergi ödeme ve gümrük teslim alma işlemlerini 3 iş günü içerisinde (ya da 5 emin değilim, zaten size gelecek ihbarnamede yazar) tamamlamazsanız ürün geldiği adrese iade edilir.
İkinci olarak, gümrüğe takılsaydı lisansım olmadan cihazı alamazdım ya da lisans yerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden lisans hakkım olduğuna dair bir yazı temin etmek suretiyle alma şansımı denerdim.
İnternette yaygın olarak yazılan işte "Gift" yazdır, faturayı düşük kestir olayı ise artık hikaye. Memurlar da işin farkında arkadaşlar, Türkiye'ye Çin'den bu kadar hediye gelmemeli diye düşünmeye başlamışlar Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Ürünün fatura fiyatına ikna olmadıkları takdirde sizden ödeme belgesi isteyebilirler.
Güle güle kullanın.Ben de Aliexpressten uv-5rt 33,75 dolara almıştım.Gayet de kullanışlı bir alet.
Yeniden hayırlı olsun
Teşekkür ederim, siz de güle güle kullanın.