Merhaba Arkadaşlar,
Dernek olarak yada şahsi olarak çalıştırdığınız digipeater tercihleriniz nelerdir?
Kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Ben YM3KT olarak İzmir'de bunu kullanıyorum.Hem digi hemde igate olarak çalıştırmaya gayret gösteriyorum.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Bu diginin ayarlarının yapılabilmesi için pc ile bağlantı kablosu (USB) içinde geliyor.Kullanışlı bir arayüz programı var.Ayarlarını yaptıktan sonra bağlantı kablosunu (USB) üzerinde unutursanız digipeater çalışmıyor.Bu sorun ya sadece bende var yada hepsinde durum aynı.İgate olarak sıkıntı yok çalışmaya devam ediyor fakat paket tekrarlaması yapmıyor.
Bunun bir çok sebebi olabilir.İgate olarak kullandığımız bilgisayarın yazılımsal problemleri ir,donanımsal problemler veya ben beceremiyorumdur. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap YM7KK Gitrad Karadeniz de bu digilerden sıkça kullanıyor.Bildiğim kadarı ile sadece tekrarlayıcı olarak kullanıyorlar.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap İnternette bir çok modeline rastlamak mümkündür,hatta sitemizde Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap böyle bir çalışmamızda olmuştu.Hazır hatırlamışken TA2AWO (Semih) tekrar teşekkürler.
Bu ve buna benzer deneyimler yaşayan arkadaşlar var ise konuya katılımlarını bekliyorum
Herkese iyi çalışmalar
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=4669.0