0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e o zaman ingiliz alfabesinde 26 harf olduğuna göre, Türkiye'de her bölgede en fazla 26 usta mı var demek olacak. 27. kişiye haksızlık değil mi?
İyi geceler ,Ersoy bey forumda anlaşılır bir dilde konu başlığı açmalı (insanlar arama motorlarında arattığında daha rahat ulaşsın diye)ve yine anlaşılır bir dilde yazmalı.3 yada 4 mesaj okumadan sizin yazdıklarınızı anlayabilmek için bilmem farkında mısınız ama "decoder" kullanmak zorunda kalıyoruz.Bakınız örnekler;Alıntı yapılan: TA4ASG - Dün, 11:13:11Ne demek istedin?Alıntı yapılan: TA4AZB - Dün, 13:50:23Yanlış bilmiyorsam,Çağrı işaretinde rakamdan sonraki kısım, ehliyet ilk alındığında 3 harfli oluyor, belli bir süre sonunda (5 veya 10 yıl, emin değilim) 2 harfe, ve yine belli bir süre sonra tek harfe düşüyor.Alman operatör bunu mu kastetti acaba?Alıntı yapılan: TA3LSE - Dün, 12:15:21İyi günler TA2IBY - Ersoy Bey, Sanırım öğrenmek istediğiniz yeni arkadaşları aşağıdaki linkleri takip ederek bulabilirsiniz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapBelkide bu sizin tarzınız ama daha açıklayıcı yazarsanız çok daha hoş olur.Alman operatör de bu sebep ile anlayamamış olabilir mi?Forum kuralı diye yazarsanız; Kural 17 "Benim merak ettiğim bir şeyler oldu, arkadaşlar link verdi. Öğrendim. Bunun için kendilerine teşekkür ederim."Sizden ricam olabiliyorsa NET olmanızdır.Hem konu başlıklarında,hemde detaylarda yoksa zaman gelecek yazdıklarınıza kimse cevap vermek istemeyecektir.Bu benim şahsi görüşümdürTeşekkürler.
--- şakalı ve esprili örnek ---sayın yetkili çağrı işaretlerini neye göre veriyorsunuz?ahmet abi neye göre veriyoğ la bu harfleri vatandaş soruyor?kemal bey veriyor onları.mehmet: kemal bey geçen bana yazdırdı olm aslşkjdaşlscemil: kemal beyin gözüne girmeliyim artık bana yazdıracak!...sayın vatandaş, çağrı işaretlerini kanun ve yönetmelikteki usule göre veriyoruz tabii ki. itirazınız varsa buyrun savcılık, idare mahkemesi falan, hadi devletin memurunu meşgul etmeyin, öptüm kib bye. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap --- şakalı ve esprili örnek ---