0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten çok iyi bir anlatım
Bende belgemi aldıktan sonra röleden TA2AFB kardeşime çağrı yaptım ilk olarak. Acayip bir heyecandı. Öyleki ilk kimin çağrı kodu söyleniyor, diyalog nasıl sonlanıyor vs hepsi aklımdan çıktı gitti. Ah bir de konuşabileceğim kişilerin çağrı kodlarını konuşma sırasında unutmasam.
aynen. Yahu ben eşimle ilk buluşmamda bile böyle heyecanlanmamıştım. Ya da aradan o kadar zaman geçtiği için böyle hissediyorum bilmiyorum. (Böyle diyelim de olaki okur mokur, manevra alanımız olsun).
Haha yengem duymasın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Çekingenlik ve yanlış yaparım korkusu. Aslında böyle yakın arkadaşlardan amatör olsa konuşmak daha kolay olabilir. Yani havadan önce reelde görüşmek
Murat bunda çekingenliğe gerek yok sonuçta herkes AMATÖR Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Telsizle muhabere yapmada en önemli iki kural1.Bas konuş-Bırak dinle (mandalı)2.Mandala basmadan önce cümle yada cümlelerini kafanda mutlaka kurgula yani söyleyeceğin kelime dizisi hazır olsun.Beni en çok heyecanlandıran elektronic konusu ( uçsuz bucaksız bir dünya) tecrübe kazandıkça mesafeler kısalacak. Ve yardımlaşma: Mesela Denizli ye girişte mandala basıp -Eskişehir ilinden Amatör misafirim buraya yabancıyım yardım edecek biri varmı dediğinde bir çok kişi cevap veriyorsa bu hepimizin mutluluğudur. Ben böyle olduğunu Abilerden duymuştum. 73
Haklısın. Zamanla aşabileceğimiz bir heyecan sanırım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TB2NMR
Başlatan TA2ERO
Başlatan ta6aj
Başlatan TB3BYR
Başlatan TA2AOG (SK)