Öncelikler merhalar sayin abilerim.
Konuyu yanlis yere acmis olabilirim simdiden bu konuda affiniza siginiryorum.
Radyo amatörlüğü camiasinda bu islere gonul vermis bilgisini sayfalara dokmek isteyecek olsa kitap dahi yazabilecek kapasitede abilerimiz kardeslerimiz hocalarimiz mevcut.fakat bu bilgilendirmeler genel olarak hep yazili cikiyor karsimiza ornegin yeni amator olmus arkadaslar( ki bunlardan biri benim) telsiz edindiginde bu ne ise yarar su ozellik nedir diye yabanci sitelere bakmakdan dogru durust bilgi edinemiyoruz tabiki bu hususda forumlara yazdigimizda yardimci oluyor bazi abilerimiz ama benim onerim ve istegim su abi imkani olan alsin eline telsizini ,kamerasini veya telefonunu anlatsin elindeki cihazini anlatsin kutu acilimi v.s yapsin elin gavurlari gani gani yapiyor atiyor sitelere biz niye yapmiyoruz.Kendinize anten mi yapiyorsunuz cekin fotograflarini videosunu atin sitelere bu konuda forumda bir baslik altinda toplayalim bilmeyenler ogrensin surekli etkilesim halinde olalim olmaz mi yapan abilerime birsey demiyorum ama bu isi oyle kitaptan yazidan cozemeyecegiz gorerek ve yaparak ogrenecegiz. Misal iki amator abimiz video cekse bakin soyle cagri yapilir boyle cagri alinir seklinde egitici videolar ceksek...simdiden gostericegniz iyi niyet icin tesekkur ederim...
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=4254.0