0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun lisansınız diyelim o zaman Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Ben de girdim bugun 50 soruyu 5dk'da yapıp çıktım 90 üstü bekliyorum A sınıfı lisansı alırız inşallah Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bildiğim ve duyduğum kadarıyla eğer isminizin baş harfleri müsaid durumdaysa onu veriyorlar bizim seçme şansımız malesef olmuyor ne verirlerse o yani Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Sizden istenen belgeleri KEGM 'ne gönderirken bir kağıda özel olarak verilmesini istediğiniz çağrı işaretinizi de yazıp gönderin.Önceden bu şekilde eğer uygun ise istenilen çağrı işareti veriliyordu ama şimdi çağrı işaretleri Alfabetik sıraya göre veriliyor yinede şansınızı deneyin.
Teşekkürler cevabınız için, şansımı deneyeceğim. Sonucu buraya yazarım böylece forumda konuyla ilgilenen arkadaşları da bilgilendirmiş oluruz.
bana vermediler, umarım sana verirler
Artık hayırlısı... Ha ABC olmuş, ha DEF olmuş armatörlüğe adım atalım da... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Aynen önemli olan aslında amatör ruhunu layığı ile yaşatabilmek. Bu arada uygun olan çağrı işaretleri arasından adınız ve soyadınıza en yakınını vermeye çalışıyor zaten KEGM yetkilileri. İlk geldiğinde biraz yadırgansa da nasıl olursa olsun, bir süre sonra kolaylıkla telafüz edebildiğiniz bir parçanız oluyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Maalesef isteğe bağlı çağrı işareti vermiyorlar ya da bana vermediler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bunu da aslında sınav sonrası yoğunluğa bağlıyorum, yoğun olmasalar Nuri Bey'in bu konuda yardımcı olabileceği kanaatindeyim. Şahsen sınav sonrası belgelerin altına not düşmenin ötesinde direkt bir dilekçe ile bir çağrı işareti talep ettim ama TA8IOzturkMetin işareti uygun görüldü.
Başlatan TA1KCK
Başlatan furkan27
Başlatan TA3V
Başlatan TA2ASV
Başlatan TA2ALH