Behringer Xenyx X1622USB Mikser
+48V Phantom , 4 Kanal EQ , parametrik Mid, Compressor, vs vs. ayrıca ses kartı gibi de kullanılıyor.
Normal stüdyo çalışmalarımda da kullanılmak üzere edindim.Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapBehringer C1 Condenser Mikrofon önüne coraptan bozma kasnağa geçme POP FILTER. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapTabi bu sistemi telsize bağlamak için CAT6 kablodan yaptığım pek güvenilir olmayan bir arabirimResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapSonra dedim ki bu arabirim bu sisteme yakışmaz adam akıllı birşeyler yapayım
Ve Altınkaya Kutu dan MP-080
6.3mm Şaşe Çivi jaklar ve yaylı butonlarla yola koyuldum
unutmadan birde RJ-45 Şase var.
Kutuya gerekli delikleri açtım. kare olan biraz zorladı ama oldu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapRJ-45 şase ye Gökkuşağı gibi kabloları bağladım.
tabi unutmadan PIN 1 i bağlamamak lazım yoksa Telsizi yakabiliriz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap(
Unutmamak için de kutuya not düştüm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapPhotoshop da Ön ve Arka Paneli tasarladım ve Sticker kuşe kağıda çıktı aldım.
ÖN PANELResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapARKA PANELResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapArkaya RJ-45 şase koymamın nedeni herhangi bir yerden Sıradan ethernet kablosu temin ederek istenilen uzaklığa taşınabilir ve modüler olması oldu.
Birde Singer dikiş makinesinden çarpma Ayak Pedalı yaptım:)
Bu da sistemin görüntüsü Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap
Güle güle kullanayım...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapSistemi Contestlerde kullandım yogunlukla. Görüştüğüm herkes modülasyonun çok iyi oldugunu belirttiler.
Bu da beni mutlu etti tabi. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriş Yap
Sevgili abilerim ablalarım bir hatam, kusurum olduysa affola.
73 de TA4ACVLinkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=4105.0