Merhaba,
1. Yapılacak ilk toplantıda, anten yirleştirme talebinizi kibarca ve onların endişelerini giderecek şekilde anlatınız.
Kabul etmeyeceklerdir. İtirazınızı kayda geçirin.
"yargı yolu açık itiraz hakkımı kullanma hakkım saklı kalmak üzere talebimi yineliyor ve aldığınız karara itiraz ediyorum" diye.
Bu onları hem ürkütecek, hem de düşünmeye sevk edecektir.
Hem, catıya anten yerleştiremediğiniz zaman, başka türlü çözüm bulduğunuzda bunun olası yan etkileri konusunda uyarıda bulununuz.
Çatı, ortak mülkiyettir. Siteler özellikle biraz diktatörce yönetilebiliyor.
2. Madem ki balkona mecbursunuz, bir ara uyguladığım yöntemi söyleyeyim. Ha çok sağlıklı değil, ha zaten ben çok aktif değildim.
Balkon demirine/duvarına gözünüze kestirdiğiniz kadar bir demir profil bulun.
Bir ucuna antenin monte edilmesi için delik açınız.
Öteki ucunu, sağlam olmasına dikkat ederek balkon demirine veya duvara monte ediniz.
Anteniniz balkondan sarksın yani uzasın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Ama binadan bir iki metre uzakta olsun.
Tamam yine aktif değilim vs ama benim 10 metre anten, araç anteni, kamyoncular için üretilmiş bir kelepçe ile balkon demirine monte edilmiş olarak (yaklaşık 60 derece eğimle, yani yukarıya bakarak) görev yapıyor. SWR düz olarak sanırım 3 civarında. Anten tunerim var.
Pes etmeyin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Selamlar
Hocam çatıya koyma imkanım olsaydı çatı anteni alacaktım ne yazıki fakat koyma şansım yok 16 katlı binanın 4 katında oturuyorum site yönetimi anten koymamı istemediler