Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapEvet Semih kardeşimizin başlattığı digi kampanyası sayesinde bir digimiz daha aktif olmuştur.
Kendisine buradan tekrar teşekkürler.
Öncelikle bu kampanya başlamadan önce ben evde pc den ui-view programı çalıştırarak kendi digimi sözde yapmıştım ancak pc su koyuverince yani bir türlü stabil çalışmadığından yeni pc bakarken semih kardeşimin bu digisini görünce bari bu şekilde deniyeyim birde dedim ve hazırladığı kartlardan bir tanesini de ben edindim.
Üye Ol ya da
Giriş YapÖncelikle digimizin ölçülerine uygun bir kutu ayarladık ve ona monte ettik.
Üye Ol ya da
Giriş YapKutumuzun şeffaf olması sayesinde digi üzerindeki led ışıkları ayrıca taşıma derdinden de kurtulmuş olduk Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapDaha önceden edindiğim Aselsan 4021 sabit merkez cihazına kutumuzu taktık ve test çalışmalarına başladık
Üye Ol ya da
Giriş YapTest çalışmaları da olumlu sonuçlanınca geriye sadece cihazın paketlenip kurulumu kalıyordu.
Bu arada sabit merkez cihazının adaptörü orjinal olduğu için aynı zamanda akü şarj özelliği olduğundan 7/24 elektrik kesintisiz çalışması için madem bir iş yapıyoruz tam olsun diyerekten de gidip bir tanede sistem için akü aldım.
Üye Ol ya da
Giriş YapCihaz ve akü üstünde süslemelerimizi de yaptıktan sonra kurulumumuzu gerçekleştirdik.
Üye Ol ya da
Giriş Yapsistem çalışırken
Üye Ol ya da
Giriş Yapve diamond f22 antenimiz
Üye Ol ya da
Giriş YapEvet sistemimiz artık 7/24 aktif ve radyo amatörü arkadaşlarımızın hizmetindedir.
Sizlere ve APRS sistemine ufacıkta olsa katkım olabildiyse ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap !
Saygı ve sevgilerimle sağlıcakla kalın, 73!
Berk KARATAN
TB 3 CWM