selam
Bu forumda bir kullanıcının online yazışma alanına bir yazısından dolayı forum üyelerinin suçlanması, TÜRKİYE KONFERANS odasının yöneticisi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap üyeleri için oduncu, kahveci, ne idiği belli olmayan üyeler denmesi,
bir amatör arkadaş bir echolink istasyonunun yayınının sona erdiğini yazması forum yöneticisininde bu yazıya göre TA-role listesini güncellemesi,
sonrasında ise 2 kişi arasında sürtüşmenin bu foruma kadar taşındığını, bunuda forum yöneticisine neden telefon ile arayıp teyidini almadığını sorulması,
bu konununda TÜRKİYE KONFERANS odasına taşınarak, Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap yöneticisine karşı kasıtlı sataşması, forum yöneticisinin yazdığı kırmızı yazıya kafasını takıp devamlı kırmızı yazmış, kişiler ile dalga geçmiş demesi, Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap ben o sayfayı okuyorum ama dalga geçilen bir yer görmedim.
yine o odanın yöneticisi, eski taş plak'ların takılması gibi hep aynı şeylere takılarak kırmızı yazı, bak abi yazmış, abi deyince sanki kendisini affettirecek gibi,
forumun 5000 kişiye yakın üye olması o kadar kişinin ne idiği belli olmaması oduncumu kahvecimi gibi laflar etmesi, 2 saate yakın hep aynı şeyleri yenileyerek konuyu uzatması, bu olaylar bana yanlış geldi, bu benim düşüncemdir.
ilerde bu tür şeylerin tarafım açısından yaşanmaması için YALOVA ilimizde 144.900Mhz frekansında bulunana TA2IKY-L isatasyonumu TÜRKİYE KONFERANS odasından ayırma sebebi olmuştur,
Amatör arkadaşların bilgisine sunarım
TA2IKY
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=3894.0