0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5/8 anten 1/4 anten gibi degildir. An elemanin altinda bir bobin vardir.sadece boy olarak dusunmeyin
Hocam bobin oyle oradakini al burada kullan tarzi birsey degildir. Elemanlarin uzunluguna kullanilan malzemenin kalinligina gore sarim sayisi degisir.Internette 5/8 anten yapimi ile iligli cokca kaynak var. Okuyup yapabilirsiniz.
herkese selamlar,farklı bir konu açmak istemedim. elimde bir tane baofeng uv5r telsiz var. kampa gittiğim zaman kullanmak için yanımda taşıyabileceğim çok dikkat çekmeyen bir anten ihtiyacım var. Röle listesinden baktığım kadarı ile genellikle kamp yaptığım bölgelere yakın röleler var fakat sınırda kalıyor gibi o yüzden cihazın üzerindeki anten yeter mi bilemedim.aşağıdaki linkte oldukça ucuz bir anten var bu iş yapar mı?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bunun dışında -amatör radyocu elini kirletmeli biraz- aşağıdaki linkte yapılmış çok basit bir anten var bu anten yukarıdakinden daha mı iyi olacaktır?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapsevgiler, 73
herkese selamlar,farklı bir konu açmak istemedim. elimde bir tane baofeng uv5r telsiz var. kampa gittiğim zaman kullanmak için yanımda taşıyabileceğim çok dikkat çekmeyen bir anten ihtiyacım var. Röle listesinden baktığım kadarı ile genellikle kamp yaptığım bölgelere yakın röleler var fakat sınırda kalıyor gibi o yüzden cihazın üzerindeki anten yeter mi bilemedim.aşağıdaki linkte oldukça ucuz bir anten var bu iş yapar mı?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bunun dışında -amatör radyocu elini kirletmeli biraz- aşağıdaki linkte yapılmış çok basit bir anten var bu anten yukarıdakinden daha mı iyi olacaktır?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapsevgiler, 73Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapherkese selamlar,farklı bir konu açmak istemedim. elimde bir tane baofeng uv5r telsiz var. kampa gittiğim zaman kullanmak için yanımda taşıyabileceğim çok dikkat çekmeyen bir anten ihtiyacım var. Röle listesinden baktığım kadarı ile genellikle kamp yaptığım bölgelere yakın röleler var fakat sınırda kalıyor gibi o yüzden cihazın üzerindeki anten yeter mi bilemedim.aşağıdaki linkte oldukça ucuz bir anten var bu iş yapar mı?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bunun dışında -amatör radyocu elini kirletmeli biraz- aşağıdaki linkte yapılmış çok basit bir anten var bu anten yukarıdakinden daha mı iyi olacaktır?Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapsevgiler, 73Merhaba, o linkteki anten sadece dinlemede bir noktaya kadar yardımcı oluyor,hikaye masal yani ben aracıma taktım, araç 60 ile giderken rüzgardan uçuyor,,,,o bir çelik tel sadece, göndemede hiçbir fayda yok,cihazın anteni ondan daha iyi....sakın para vermeyin, ben dene3dim...dipol anten en iyisi...Haa bu arada ben de uv5RE kullnıyorum....
Başlatan nejat
Başlatan TA2UBW
Başlatan TB2GZA
Başlatan ardan