0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anten isine girmeden once en ust kattaki komsudan veya catidan el cihazi ile ulasmayi deneyin, ulasirsaniz anteni mutlaka kullanin, kablonun RG214 veya RG 8 veya daha da iyisi 50 ohm Heliacs olmasina dikkat edin. Ucuz gorunen RG58 ince kablonun kaybi sizi uzecektir.Tahir, TA2T
RG 213 icin o boydaki fazlalik ancak keyfe keder. Gunu gelir cihazin yerini degistirirsiniz, ihtiyaciniz olur. Ek yeri kayiplari daha cok olduguna gore kesmeyin kalsin.Tahir TA2T
evet, vhf'de shift - (eksi) 00.600 uhf'de shift - (eksi) 07.6004 levent rolesi size yakınmıdır ? 439.200 88.5 bu roleyi de deneyin, ben yalova ilinden bu roleyi el cihazı ile açabiliyorum sıkıntı yok,frekanslar için buradaki role listemizden faydalanabilirsiniz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap73
Ekrem Bey,Mandala bastiginizda frekans degisip alma frekansinin 7.6 MHz altinaki degeri gostermiyorsa cihazi programlayamadiniz demektir. Yeniden ugrasmali veya bir arkadasimizdan yardim almalisiniz.
Bu yanitlarda her sey birbirine karisti. Konu degistikce baska baslik acilmali. Moderator kizmadan ikinci konuyu kapatmak daha dogru olur. Zaten bu anteni hic tanimiyorum. Kusura bakmayin.A.Tahir Dengiz, TA2T
Başlatan TA6AUG
Başlatan stilo
Başlatan TA2IHU
Başlatan OLDMAN
Başlatan TA2EI