Buradan şunu anlıyorum ki Yeni sınava gireçek olan birisi eğer sınavda başarı olursa A sınıfı olarakta belge alabiliyor doğrumu ?
Bence amatör telsizcilik başla başına bir heves Bazen düşünümüyor da değilim gün gelecek o kadar teknoloji elbet bir gün patlak verecek.. Ancak telsizi konuşma amaçlı değil tüm yönleriyle kullanmak istiyorum bu konuda ticari amaçlı düşünmüyorum sadece ve sadece kendime yönelik özellikle de benim hayatımı kolaylaştıracak projeler. Allah'ın izniyle belgemi aldıktan sonra burada bol bol paylaşımlarda bulunmayı da planlıyorum.
Telsizin önemini Sinop Ayancıkta bulunan Köyümüze ilk defa gittiğimde bir kez daha anladım..Telefon çekmiyor. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapO zaman arabamda çalışırken birbirimizde haberleşmek için kullandığımız Aselsan Cobra telsizler vardı.Orada o cihazları kullanmanın zevkini mutlaka yaşamalısınız diyorum.
Bence her insanın yanında mutlaka bir el telsizi olmalı ama Cep telefonları varken bu elbette gerçekleşmeyecek bir durum.
Fakat ben yanımda taşıyamasam da mutlaka arabamda 1 çitf telsiz bulunduruyorum.
Ama profesyonel cihazlar bambaşka bu yüzden lisansımı alıp aktif telsiz kullanan insanlardan biri olmayı çok istiyorum.