0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapMerhaba...Rica etsem kullanıcı adımı TB4BZK olarak değiştirebilir misiniz?Teşekkür ederim...Selamlar değişiklik yapılmıştır.Lütfen mail hesaplarınızı kontrol ediniz.Şifreniz gönderilmştir.Spam kutusunu kontrol etmeyi unutmayınız 73
Merhaba...Rica etsem kullanıcı adımı TB4BZK olarak değiştirebilir misiniz?Teşekkür ederim...
KULLANICI ADINI muhtesemtelsizci iken TA5ASU OLARAK DEĞİŞTİRMENİZİ RİCA EDİYORUM
SAYIN YÖNETİCİSİTEYE ÜYE OLDUĞUMDA AMATÖR TELSİZ BELGEM GELMEMİŞTİ.Diğer bölmlere girebilmek için, hakankavak olan kullanıcı adımın TA8ABD kullanıcı adına çevrilmesini talep etmekteyim.İyi Çalışmalar DilerimHakan KAVAK
Kullanıcı adımı TB1CZO ile değiştirebilir misiniz?Teşekkürler..
kullanici adi: borazancagri isareti:TA3ILe-mail:lutfuborazan@hotmail.comuzun zamandir sitenize girmiyordum,devredecek cihazlarimizla ilgili bolumu bulamadim,devredilecek cihazlarimizi nerede yayinlayacagiz?tesekkurler.
Kullanıcı adım: Hasan.İLEMÇağrı işaretim: TA6AHIe-posta: hasan ilem@gmail.comKullanıcı adımın değiştirilmesini arz ederim.Saygılar.Hasan İLEM
Kullancı Adım:Enes57Çağrı İşaretim: TA2AWOozturk_enes@hotmail.comGereğinin yapılmasını arz ederim 73.
Başlatan TB1CIG
Başlatan TA1HZ
Başlatan TB3PSU
Başlatan TA3V
Başlatan TA2CS