0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbenim kullanıcı adınıda TA2AOF OLARAK degiştiriseniz sevinirimLütfen email hesabınızı kontrol ediniz.Değiştirme işlemi tamamlandığı için yeni kullanıcı adı ve şifreniz tarafınıza mail olarak gönderilmiştir.Arzu ederseniz şifrenizi sisteme giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz.
benim kullanıcı adınıda TA2AOF OLARAK degiştiriseniz sevinirim
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapbenim kullanıcı adınıda TA2AOF OLARAK degiştiriseniz sevinirimLütfen email hesabınızı kontrol ediniz.Değiştirme işlemi tamamlandığı için yeni kullanıcı adı ve şifreniz tarafınıza mail olarak gönderilmiştir.Arzu ederseniz şifrenizi sisteme giriş yaptıktan sonra değiştirebilirsiniz.merhabalar kullanıcı adımı çagrı işaretim olarak degiştirilmesini rica etmiştim sizinde gördügünüz gibi çagrı işaretim degil yardımcı olursanız sevinirim
Sistemimizde iki farklı kullanıcı adı ile üye olan safran69 un üyeliği iptal edilmiştir.Gerekli düzenlemeler tarafımdan yapılmış olup mevcut problem giderilmiştir.
Merhaba, Kullanıcı adımın çağrı işaretim olan TB2MVB olarak değiştirilmesini istiyorumÇalışmalarınızda başarılar dilerim.
az önce yeni çağrı işaretimi aldım TB3CGU olan kullanıcı adımı TA3AOG olarak değiştirebilirmisiniz 73....
Merhabalar benimde tb2cyg olan çağrı işaretini TA2AGL olarak değiştirebilirmisiniz.73de
Başlatan TB1CIG
Başlatan TA1HZ
Başlatan TB3PSU
Başlatan TA3V
Başlatan TA2CS